lørdag 18. januar 2014

Fargelykke

Det har endelig blitt litt vinter.
Masse snø og passelig med minusgrader,
det er helt greit i januar.
Mens jeg venter på våren og sola så trenger jeg
friske fargeinnslag i interiøret.
Satte sammen noen orange skatter i dage.


Lysestake fra svenske RoyalKrona.
Kjøpt på en bruktbutikk, håper jeg finner fler.
Disse ble laget i mange farger.
Emaloxfatet er også et bruktfunn.
Sansynligvis mitt mest brukte :)


 Vase med fine former av ukjent opprinnelse.
Kjøpt på finn for lenge siden.


For noen er dette skrekkelig
for meg er det fargelykke.
Knæsjt og fresht :)

2 kommentarer:

 1. Herlig farge - og herlig retro! I like it! :)

  SvarSlett
 2. Selv om jeg er mer dempet i fargene for det meste så liker jeg også farger :) Det siste året har det kommet bare mer og mer ! Har strikket et teppe med rester av alle de fargeglade luene jeg hadde dilla på- og midt i strikkingen så sov Fie her ( Ada Sofie farmor sin solstråle) og hun forelsket seg helt ui det og det teppe er nå Fie sitt. Har strikket en knallgul kant rundt det i tillegg så nå måler det 1x1 meter. Ikke særlig pent - men hun elsker det og det er et glad teppe og da er det fint :)
  Men du nå er jeg veldig nysgjerrig på planene dine- etablerer kurs? Hva vil du starte med ? Ønsker deg lykke til på onsdag og at du tørr å hoppe i det. Gleder meg til å høre mer om det. Tommel opp :)
  Det blir et spennende 2014 ! Har prøvd å være flinkere med kosten. Har begynt på 5:2 dietten og syntes det funker bra. Målet er å være flink de andre dagene også- men på fredag var jeg i begravelse og der var det den beste marsipankaka jeg noen gang har spist- og det sa de fleste at de også syntes. I går hadde vi kose dag for det er lov på lørdager og i dag har jeg migrene og da har jeg lyst på mat og ikke lyst på og lyst på søtt, is hjelper litt på kniven som sitter i hodet osv. Men ny dag i morgen og det er en slik 2 er dag. Lavkarbo prøvde jeg for noen år siden - men det la jeg på meg av. For meg så er det nok Grete Rohde modellen som funker best. Alt er lov men alt med måte. Lykke til med det også til deg og det å slutte å røyke er en kjempestor seier da.Du er flink som trener ! Jeg har aldri klart å begynne å røyke- men jeg har prøvd, gikk kurs hos venninna mi - men måtte gi opp for jeg klarte ikke å trekke ned. Veldig greit i grunn :) Skulle ha trent jeg også så klart- unnskyldningen er at jeg har fibromyalgi/ me og blir verre ved trening, vil si jeg får migrene når jeg blir for sliten. Hadde vi hatt større hus så kunne vi tenkt oss en tredemølle som vi begge kunne gått på ! Har Leo da som får sine turer, men vi går ikke fort - alt skal jo luktes på og studeres :)

  Ønsker deg en strålende flott uke

  Klemmer Monica

  SvarSlett