fredag 9. august 2013

Kveldsmat for de fysne

Her bruker vi ordet fysen - hvis vi har lyst på noe godt å spise.
Pitapizza kommer inn under fysenmat.
Hvis vi har lyst på noe godt til kvelds, eller trenger en kjapp og god helgelunsj
da er pizza på pitabrød tingen.
Jeg bruker å dele brødet i to, så jeg får to tynne bunner.
Her har jeg brukt hakkede tomater som pizzasaus, men ketchup, tomatpuré, pizzasaus osv kan jo brukes. Og tacosaus, blir det ofte stående igjen skvetter på glass i kjøleskapet.


Her har jeg hatt på litt skinkerester, revet ost, rødløk og jalapenos.
Men nesten alt du har i kjøleskapet kan brukes - eks salami, pepperoni, pølser, spekeskinke, chorizo, pastasausrester osv.
Har du ikke pitabrød i huset, kan du bruke tortillalefse i stedet. 
Etter tacomåltider ligger det gjerne igjen en lefse eller to i pakka.
Lag pizza på den en kveld du har lyst på noe godt,
eller en dag du skal spise middag alene.


1 kommentar:

  1. Det er så godt og helt topp at det er enkelt også samtidig så man får brukt opp restene :)


    Bruker ordet fysen her også :)

    Ønsker deg en herlig lørdag og helg

    Klem Monica

    SvarSlett