mandag 20. oktober 2014

Kjærlighet ved første blikk

Det sniker seg stadig inn litt keramikk fra 60/70-tallet.


Godbiten til venstre fikk være med fra Brukt -og samlermessa på Vikingeskipet
forrige helg.
Disse er som skapt for hverandre.


3 kommentarer:

 1. Dit har vi snakket om å ta turen mange ganger men har vi gjort det ennå- nei, men kanskje en vakker dag :) Tenker du ble super glad når du fant disse- de er helt deg Mona :) Glade flotte farger.

  Ønsker deg fine dager :)

  Her har Finn jobbehelg og jeg har ingen planer og det passer perfekt for har en liten influensa på gang- har i hvert fall feber og vondt i halsen. Men bank i bordet jeg har bestemt at den har nådd toppen og jeg snart er i farta igjen !

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 2. Smart å gjøre det du er best på og overlate det du ikke liker til andre som har greie på det- for du må jo ha et regnskap :) Debet og kredit, hi hi :)
  Men når skal du fortelle omverden om dette da ? skal du ha nettbutikk ?

  Takk for at du følger med meg i den tiden som jeg er ganske forvirret- gleder meg til å vise dere hva vi skal flytte til :) Vil bare ha alle papirer i orden først. Men kan si at jeg har sett det i en måneds tid og ville dra å se på det men Finn sa ikke på tale- men så var vi med på en budrunde og vi ga oss når budet var på 300.000 over prisantydningen- det endte med 550.000 over. Vi ble litt matte da og da var det ok å bli med meg å se. Den som sa at ja dette kjøper vi først- det var Finn :) Hi hi :) Nå har vi en utfordring da- vi har 149 kvm nå og uthus og full kjeller- og nå får vi 112 kvm med en enkel garasje med oppbevaringshems og en bod. Jeg vil ha med meg hagebenken og driv veden min og slikt - og han vil ha svære høyttalere og et ratt til et pc spill som han aldri har spilt mens vi har vært sammen og det er 10 år nå. Han er lei av all gamma dritt sier han- bra det for da må han rydde opp en hel masse i sitt :) Men 100 år gamle kommoder er mer solide enn en 10 å¨r gammel fra Jysk vi har- den fra Jysk blir nok ikke med, så noen ganger er gammelt mer solid og bedre. Vi kommer til å ha de møblene vi har her- men huset blir helt annerledes :)

  Ha det så fint Mona :)

  God kveld klem Monica

  God kveld klem fra Monica

  SvarSlett
 3. Ser ut som jeg har begynt å stamme :)

  SvarSlett