Nystekt ciabatta til
sen søndagsfrokost.
På fredag laget jeg en ekstra stor pizzadeig med lite gjær i.
Trillet 3 boller av det som ble til overs,
la de på en tallerken med gladpack over og satte de i kjøleskapet.
Tok litt mel på et bakepapir i dag,
og trykket de utover.
Lot de etterheve ca 45 min, før jeg stekte de i ovnen
på 225 grader i ca 15 minutter.
Enkelt og kjempegodt :)
Flinka :) Du bare gjør det du og det er så enkelt- men det må kommes på skjønner du :)
SvarSlettI dag så hadde vi ertesuppe etter din oppskrift- kjempegod, men får en klissete møkkajobb med å ta løst kjøttet fra alt det ekle ! Det er veldig godt at noe gikk i fryseren og middagen i morgen er ferdig allerede :) Følte jeg fikk noen husmor poeng i dag.
Her fylles dagene med bursdager, barnepass, migrene og husarbeid. Sønnen min har bestemt seg for å selge hytta han arvet fra faren sin i 2008. Den er i Valdres og til helga reiser han og jeg opp for å vaske og rydde til visning. Han håper å få kjøpt seg et torp i Sverige og få kortere vei til hytta :) Gleder meg til neste helg er over, hi hi...
Ønsker deg en strålende flott uke Mona
Klemmer Monica
Å, det var et kjekt tips.
SvarSlettViste ikke en kunne kaldheve såpass lenge,
må prøves en gang.
Så veldig godt ut på de fine bildene dine.
Fin ny uke til deg!
- AC